luni, 3 septembrie 2012

Ganduri .

 Fericirea nu ţine de lucrurile mari. Poate că nu era neapărată nevoie ca toate lucrurile în viaţă să fie aşa cum ar trebui să fie. Ce e dat sa fie se afla in destinul fiecaruia ce-a ce se intampla este menit sa se intample.
 Fericirea este compusă, până la urmă, din mici reuşite fară importanţă (spre exemplu, semaforul care se aprinde la culoarea verde exact când  doreşti să tranversezi) şi din mici probleme ( cum ar fii fructul preferat care iti provoaca alergie) probleme care apar zilnic în viaţa fiecăruia. 
In toate momentele vieţii noastre există lucruri care s-ar fi putut întâmpla, dar până la urmă nu s-au întâmplat pentru asa e menit sa fie , fiecare are propriul destin . Există clipe magice care trec neobservate , si persoane repede uitate. 
Pentru unii orice lucru de înţeles e un mister, pentru alţii dimpotrivă, orice mister nu e decât ceva neînţeles iar pentru alti este ceva ce merita inteles si cauta raspuns . 
Consider că e păcat să trăieşti pe lumea asta fără ca cineva să te iubească atât de tare,incat sa isi dea si viata pentru a fii cu ea. In loc să te gandeşti la ce îţi lipseşte , si sa fii nemultumit , bucurate si încearcă să îţi aduci în minte toate lucrurile pe care le-ai realizat şi care le lipsesc altora . 
Poţi face întodeauna mai mult decât ai crezut , dar trebuie sa fii puternic ca negativismu sa te traga in jos. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu